Obezitate

Program de informare profesională pentru specialiști în tratamentul obezității.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de medici specialiști în tratamentul obezității, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniului în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

medici specializări diferite (diabet, endocrinologie, chirurgie, ortopedie, psihologie), persoane cu obezitate, autorități

Cum funcționează

În cadrul programului sunt organizate dezbateri profesionale Ora Specialistului – Management Modern în Obezitate, dedicate medicilor, în care sunt discutate teme de actualitate pentru obezitate. Pentru persoanele cu obezitate și publicul larg sunt organizate periodic întâlniri Ora Pacientului cu Obezitate, în care se discută o anumită temă legată de obezitate. Fiecare întâlnire este promovată printr-o campanie pre-eveniment care include știri, postări social media și newslettere dedicate. În luna martie marcăm Ziua Mondială a Obezității, prin rapoarte speciale sau dezbateri profesionale dedicate autorităților și publicului larg.

Istoric

Program lansat în anul 2020. Până acum au fost organizate: 7 webinarii Ora Pacientului, 3 dezbateri profesionale Ora Specialistului și 2 rapoarte speciale dedicate Zilei Obezității.

Instrumente și Beneficii

Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Sanatate
Share