Reumato – Management Modern în Reumatologie

Dezvoltarea unei comunități multidisciplinare interesată de afecțiunile reumatologice.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de medici reumatologi, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniului în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

medici reumatologi, pacienți și autorități

Cum funcționează

Programul include 4 întâlniri Ora Specialistului în decursul unui an, în cadrul cărora sunt dezbătute diverse teme de specialitate, prezentate studii de caz și actualizări în domeniul protocoalelor și procedurilor medicale și 2 întâlniri dedicate pacienților – Ora Pacientului. Fiecare webinar are asociată o campanie de PR care include articole pre-eveniment și un articol cu concluziile, redactat post-eveniment. Un newsletter special cu invitația la fiecare eveniment este transmis abonaților la site-urile/domeniile pe care sunt publicate informațiile. Dupa eveniment, un sumar executiv cu principalele idei din cadrul dezbaterilor este transmis persoanelor care se înscriu la eveniment și solicită să îl primească.

Istoric

Programul începe în 2024.

Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de un program similar?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Reumatologie
Share