Rodiabet

Program de informare profesională a comunității de medici specialiști și pacienți cu diabet.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de medici specialiști în diabet, nutriție și boli metabolice, precum și a pacienților cu diabet, cu privire la diverse teme de interes profesional. Sunt ținuți la curent cu privire la tehnologii și echipamente de ultimă generație, specifice domeniului în care lucrează. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

Comunitate formată din specialiști (650 medici diabetologi, 350 medici cardiologi, 150 medicină internă, 150 medici nefrologi), asociații de pacienți cu diabet și publicul larg.
Specialiști în domenii conexe precum cardiologie, nefrologie, dermatologie, obezitate, chrirurgie, ortopedie și tehnologie medicală

Cum funcționează

Programul este supervizat de un Comitet Științific format din 12 specialiști (cu specializări diverse), care coordonează dezvoltarea sa, propun teme pentru întâlnirile comunității și validează conținutul profesional postat pe platformă. Specialiștii se reunesc periodic în dezbateri profesionale la care discută teme de actualitate: Ora Specialistului Rodiabet. Publicul larg este educat și informat cu privire la diabet și complicațiile acestuia prin intermediul webinarelor Ora Pacientului Rodiabet. Fiecare întâlnire a comunității este precedată de o campanie de comunicare pre-eveniment (știri, newslettere dedicate, postări pe social media) și este urmată de o campanie post eveniment, care include știri, postări și sumar executiv transmis tuturor participanților. Săptămânal, membrii comunității primesc cele mai importante știri postate pe platformă prin intermediul unui newsletter gratuit (+2700 abonați). Pentru comunicarea continuă cu membrii comunității folosim și platformele social media (Facebook – 17k followers, LinkedIn – 2200 followers, Instagram +840 followers și YouTube +450 abonați).

Istoric

Program lansat în anul 2018.
32 ediții ale webinarelor Ora Pacientului organizate
7 ediții Ora Specialistului Rodiabet
1 conferință națională dedicată asociațiilor de pacienți cu diabet
+240 newslettere transmise
+6.000 participanți la activitățile din comunitate

Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, Pacienti
Share