Sănătatea femeii

Program de educație în domeniul sănătății femeii.

Obiective

Informarea și educarea publicului larg cu privire la diverse provocări medicale cu care se confruntă femeile în diverse etape ale vieții. Programul se derulează cu suportul unei comunități profesionale de medici specialiști, lideri de opinie din sănătate și reprezentanți ai unor asociații de pacienți.

Grup țintă

2000 medici specialiști și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți

Cum funcționează
Programul include întâlniri digitale. Fiecare webinar are asociată o campanie de PR care include articole pre-eveniment și un articol cu concluziile, redactat post-eveniment.
Un newsletter special, cu invitația la fiecare eveniment este transmis abonaților la site-urile/domeniile pe care sunt publicate informațiile.
Dupa eveniment, un sumar executiv cu principalele idei din cadrul dezbaterilor este transmis persoanelor care se înscriu la eveniment și solicită să îl primească.
Istoric

Program lansat în 2023, în cadrul căruia a avut loc 1 webinar cu 117 participanți.

Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Dermatologie, Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, Endocrinologie, Ginecologie, Medicină de Familie
Share