SCSA: Sănătos în Clasă. Sănătos Acasă.

Program de prevenție medicală pentru elevi și specialiști în educație.

Obiective

Informare continuă a unei comunități naționale de cadre didactice, manageri din instituții educaționale și elevi cu privire la importanța menținerii unui stil de viață sănătos. Le oferim și posibilitatea de a se promova individual și de a face networking profesional.

Grup țintă

profesori și elevi la nivel național

Cum funcționează

Organizarea unei competiții naționale /regionale în școli, pe o temă propusă de parteneri. Lansarea competiției este precedată de întâlniri online prin care anunțăm programul + o întâlnire finală, în care sunt anunțați câștigătorii. Un Board profesional evaluează proiectele și participă la activitățile din program. Întreg programul este promovat printr-o campanie digitală de comunicare și PR.

Istoric

Lansat în 2017. 24 întâlniri offline, la care au participat + 1900 elevi, +50 profesori din 21 orașe. 1 competiție națională.

Instrumente și Beneficii

Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru advocacy, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de un program similar?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Business, Educatie, Sanatate
Share