Spital Connect

Platformă de informare profesională în domeniul managementului unui spital public.

Obiective

Platformă de informare profesională și acces la studii de caz și bune practici în domeniul managementului unui spital public. Platforma se adresează unei comunități de manageri de spitale publice din România.

Grup țintă

2220 reprezentanți autorități centrale, reprezentanti ai spitalor publice (manageri, directori economici, directori achizitii, directori îngrijiri), reprezentanți companii din zona de sănătate

Cum funcționează
Programul include o platformă digitală, www.spitalconect.ro, 2 conferinte fizice și 4 webinare. Fiecare eveniment beneficiază de o campanie PR dedicată, care include articole pre-eveniment și articole cu concluziile fiecărui speaker prezent la dezbatere, redactat post-eveniment. Articolele sunt preluate în newsletterele aferente site-urilor pe care sunt publicate și pe paginile de social media. Newslettere speciale cu invitația la eveniment sunt transmise abonaților la site-urile/domeniile pe care sunt publicate informațiile.
După eveniment, un sumar executiv cu principalele idei din cadrul dezbaterilor este transmis persoanelor care se înscriu la eveniment și solicită să îl primească. Exemplu sumar executiv.
Istoric

În cadrul programului, s-au desfășurat, până acum (din 2007), 28 de conferințe offline și 20 întâlniri profesionale virtuale, la care au participat +12.000 de persoane.

Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Companii farma, Spitale Publice
Share