Terapia Durerii în Oncologie

Program de educare în privința metodelor integrative care reduc durerea pacienților oncologici.

Obiective

Informarea corectă atât a specialiștilor, cât și a publicului larg, cu privire la metodele integrate inovative, care pot face diferența în reducerea durerii și îmbunătățirea calității vieții pacienților cu afecțiuni oncologice. Programul se derulează cu susținerea unei comunități de medici oncologi, medici de familie și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți.

Grup țintă

500 medici oncologi, medici de familie, reprezentanti ai asociațiilor de pacienți.

Cum funcționează
Programul include întâlniri digitale. Fiecare webinar are asociată o campanie de PR care include articole pre-eveniment și un articol cu concluziile, redactat post-eveniment.
Un newsletter special, cu invitația la fiecare eveniment este transmis abonaților la site-urile/domeniile pe care sunt publicate informațiile.
Dupa eveniment, un sumar executiv cu principalele idei din cadrul dezbaterilor este transmis persoanelor care se înscriu la eveniment și solicită să îl primească.
Istoric

Program lansat în 2023, în cadrul căruia au avut loc 2 webinare cu +200 participanți.

Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de un program similar?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Oncologie
Share