Top Executives Webinar

Promovare a experienței și bunelor practici din business.

Obiective

Platformă de promovare a experienței și bunelor practici din business, pentru antreprenori și manageri. Sunt promovate modele de manageri și antreprenori, a căror experiențe pot inspira și pot contribui la dezvoltarea noilor generații de manageri și antreprenori.

Grup țintă

+50.000 Reprezentanți top management din companii, antreprenori

Cum funcționează
Programul include 8 webinare cu top manageri din companii cu diverse domenii de activitate.
Fiecare webinar are asociată o campanie de PR care include articole pre-eveniment (aici) și un articol cu concluziile, redactat post-eveniment (aici).
Un newsletter special cu invitația la fiecare eveniment este transmis abonaților la site-urile/domeniile pe care sunt publicate informațiile (aici și aici).
Dupa eveniment, un sumar executiv cu principalele idei din cadrul dezbaterilor este transmis persoanelor care se înscriu la eveniment și solicită să îl primească. Exemplu sumar executiv, aici.
Istoric

Program lansat în decembrie 2023
2 ediții – 100 participanți

Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de acest program?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Business
Share