Ziua Internațională a unei Patologii

Obiective

Creșterea gradului de conștientizare a medicilor și publicului larg asupra impactului pe care o patologie îl are asupra stării generale de sănătate a populației

Grup țintă

Medici de specialitate, în funcție de patologia asupra căreia se stabilește.

Cum funcționează
Marcăm ziua internațională a unei patologii printr-o serie de activități de informare și conștientizare. Pentru personalul medical și pacienți, organizăm evenimente profesionale (conferințe, dezbateri, webinare) în cadrul cărora să se abordeze tematici legate de noutățile din domeniu privind diagnosticul și tratamentul.
Pentru creșterea gradului de conștientizare la nivelul publicului larg, organizăm activități cu vizibilitate crescută: cross-uri, maratoane, plimbări cu bicicleta, flashmobs, screening, campanii de informare în zone publice etc.
Istoric
3 ediții ale Zilei Mondiale a Hemofiliei, marcate începând din 2021. Activitățile reunite în ”Săptămâna Hemofiliei” au inclus: Hemofilia Cros (organizat în Buziaș), Hemofilia Bike (București), întâlniri dedicate pacienților (Ora Pacientului cu Hemofilie), dezbateri profesionale dedicate autorităților și specialiștilor, alături de campanii de educare dedicate publicului larg, desfășurate online sau în secțiile de hematologie ale spitalelor în care este tratată hemofilia. Raportul unei asemenea serii de întâlniri: 2023 și 2022. Un raport special Ziua Hemofiliei.
Alte proiecte dezvoltate includ: Ziua Diabetului, Ziua Obezității, Ziua Trombozei și Ziua Siguranței Pacientului.
Instrumente și Beneficii

Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de un program similar?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Sanatate
Share