„Revascularizarea miocardică – când, cum , la cine?”, o nouă ediție multidisciplinară a webinarului „Ora Specialistului”

Distribuie

Revascularizarea miocardică – când, cum, la cine? este tema abordată în cadrul unui nou webinar Ora Specialistului, găzduit pe platforma EventsMax.ro cu susținerea NORD – Grupul Medical Provita

Webinarul își propune o discuție despre importanța echipei multidisciplinare în realizarea procedurii de revascularizare la pacientul cu boală cardiacă ischemică, dar și a unei perspective integrate a clinicianului, imagistului, cardiologului intervenționist și a chirurgului cardiac.

Alte subiecte abordate:

  • Tratamentul chirurgical în revascularizarea miocardică;
  • Revascularizarea prin PCI coronariană;
  • Importanța personalizării opțiunii de revascularizare;
  • Optimizarea rezultatelor prin ghidarea revascularizării prin tehnici moderne;
  • Abordarea multimodală a pacientului cu cardiopatie ischemică;
  • Rolul imagisticii moderne în diagnosticul bolilor coronariene.

Moderatorul aceste ediții, Dorin Chioțea – Jurnalist, îi va avea alături pe:

  • Prof. Dr. Lucian Dorobanțu, Medic primar Chirurgie Cardiovasculară;
  • Dr. Lucian Câlmâc, Medic primar Cardiologie;
  • Dr. Monica Trofin-Bănescu, Medic primar Cardiologie;
  • Dr. Maria Alexandrescu, Medic primar Radiologie și Imagistică Medicală;

Webinarul se adresează medicilor din următoarele specialități: Cardiologie, Medicină de familie, Medicină internă, Cardiologie intervențională, Radiologie și Imagistică, ATI, Genetică.

Participarea la webinar este GRATUITĂ, cu condiția confirmării prealabile, prin intermediul formularului următor: https://lp.eventsmax.ro/revascularizarea-miocardica-ora-specialistului/#inregistrare

Detalii despre eveniment, în invitația electronică disponibilă aici: https://lp.eventsmax.ro/revascularizarea-miocardica-ora-specialistului/

***

Webinarul Revascularizarea miocardică – când, cum, la cine? este organizat în cadrul platformei EventsMax.ro, cu suportul Nord-Grupul Medical Provita.

EventsMax.ro este un produs Oameni și Companii.

Activități similare

Chirurgie
Dr. Cezar Stroescu: Doar 30% dintre pacienții cu cancer de pancreas se încadrează pentru rezecție

Rezecțiile tumorilor pancreatice, și anume adenocarcinoamelor, reprezintă 85% din totalul tumorilor de pancreas și constituie o mare problemă de sănătate publică în toată lumea. Aceasta este una dintre declarațiile date de Dr. Cezar Stroescu, medic primar chirurgie generală, Nord-Grupul Medical Provita, în cadrul în cadrul webinar-ului „Provocări și soluții în tratamentul tumorilor pancreatice”.