Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities

Safetech Innovations este in prezent singura companie dedicata de securitate informatica de pe piata romaneasca, specializata in domeniul securitatii si implementarii solutiilor de securitate cibernetica. Serviciile Safetech Innovations includ protectia datelor, identificarea vulnerabilitatilor si a riscurilor, raspunsul la incidentele de securitate cibernetica si crearea unei culturi organizationale orientate spre siguranta, precum si implementarea solutiilor si masurilor de securitate cibernetica.

Compania ofera o solutie unica in Romania – un “one-stop shop” de securitate informatica, capabila sa asiste organizatiile in cresterea rezilientei cibernetice si rezolvarea oricaror probleme de securitate cibernetica care ar putea aparea.

Safetech Innovations este singura companie din Romania acreditata ca partener in NATO Industry Cyber Partnership (NICP) . Compania detine Codul NCAGE (NATO Commercial And Governmental Entity) care certifica faptul ca SAFETECH INNOVATIONS indeplineste toate cerintele necesare pentru organizarea si desfasurarea de activitati in domeniul apararii.