Sănătatea plămânilor și bolile cronice: tema întâlnirii comunității Caspa.ro din 26 februarie

Distribuie

Comunitatea asociațiilor de pacienți – Caspa.ro se întâlnește luni, 26 februarie 2024, de la ora 17.00 pentru a discuta despre ”Air 7 – vitamina plămânilor și bolile cronice”. Invitatul special al acestei ediții este Conf. Univ. Dr. Paraschiva POSTOLACHEExpert național și european al Ministerului Sănătății pentru dizabilități și recuperare și Şeful Secției Clinicii de Recuperare Medicală Respiratorie şi Coordonator al Centrului de Consiliere pentru Renunţare la Fumat la Spitalul Clinic de Recuperare din Iaşi. Înscrierile sunt deschise aici: Caspa – dezbatere video air7 vitamina plamanilor – CASPA – Comunitatea Asociaţiilor de Pacienţi.

Plămânii sunt supuși la numeroase influențe și stimuli externi. Aerul viciat și factorii iritanți din aerul inspirat sunt focarele infecțiilor căilor respiratorii. De multe ori plămânii noștri au nevoie de ajutor pentru a preveni ca iritanții veniți pe cale aeriană să ne afecteze plămânii.

Te așteptăm la dezbaterea Caspa.ro unde vom învăța:

  • Cum putem să ne protejăm plămânii și sistemul respirator
  • Cum prevenim ca iritanții care vin pe cale aeriană să ne afecteze plămânii
  • Cum putem preveni bolile respiratorii prin consolidarea propriilor forțe de protecție.

Întâlnirea comunității Caspa.ro din 26 februarie este organizată cu susținerea partenerului special Green Splid – Telehealth Systems. 

Evenimentul va avea loc pe platforma Zoom și va fi transmis live și pe pagina de Facebook Caspa.ro. Înscrierile sunt GRATUITE și se realizează prin completarea formularului de participare de aici: Caspa – dezbatere video air7 vitamina plamanilor – CASPA – Comunitatea Asociaţiilor de Pacienţi. 

Despre Comunitatea Caspa.ro

Comunitatea Caspa.ro reunește asociațiile de pacienți din întreaga țară, indiferent de patologia căreia se adresează, fiind un proiect dezvoltat de Oameni și Companii din anul 2015 și dedicat susținerii asociațiilor și proiectelor lor și impunerii acestora drept parteneri credibili și importanți pentru orice discuție privind sistemul de sănătate. Mai multe despre activitățile comunității puteți afla din infograficul de AICI. 

Comunitatea Caspa.ro este susținută cu ajutorul partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmaciePfizerRegina MariaLiamed, UCB PharmaNord- Grupul Medical ProvitaRoche și  Sanofi .

Rămâneți conectat la activitățile comunității Caspa.ro abonându-vă la newsletter-ul săptămânal sau urmărindu-ne pe Facebook sau Linkedin

Activități similare