Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities

 

Marketing si Acces

Solutiile noastre sunt apreciate deoarece ofera acces eficient la clienti potentiali, imbunatatesc interactiunea cu acestia, cresc calitatatea comunicarii, dezvolta relatii pe termen lung si sustin loializarea grupurilor tinta.

 

SOLUTII OAMENI SI COMPANII


 

Transformam Marketingul

Construim solutii de marketing si comunicare personalizate pentru fiecare Client. Folosim instrumente digitale sau offline si fiecare solutie pe care o implementam este diferita si adaptata nevoilor Clientului si  specificului grupurilor tinta. In anul 2020 clientii nostri au acces la +70 de programe de marketing aflate in derulare, sau isi pot personaliza solutii de marketing si comunicare in peste 100 de comunitati business si profesionale.

Solutii pentru Vanzari

Clientii care utilizează aceste solutii doresc sa acceseze mai usor si mai eficient anumite categorii de prospecti si sa dezvolte relatii pe termen lung. Obiectivele directe sunt cresterea vanzarilor, atragere de clienti noi si loializarea lor.

Solutii pentru Stakeholderi

Clientii nostri au nevoie sa comunice sau sa interactioneze cu un spectru larg de parteneri sociali din diverse domenii (societate civila, educatie, sanatate) si folosesc solutiile Oameni si Companii pentru a-si atinge aceste obiective.  

Solutii pentru PR

Clientii care ne solicita aceste solutii doresc sa utilizeze cat mai eficient platformele media, liderii de opinie si influencerii pentru a transmite mesaje specifice in grupuri tinta bine definite, in diverse comunitati. 

Solutii pentru Advocacy

Clientii care utilizeaza solutiile noastre de advocacy doresc sa participe la modernizarea politicilor publice din diverse domenii, incercand sa asigure un echilibru corect si etic intre aspiratiile comunitatii, nevoile sociale si beneficiile economice. 

 

 

 

Beneficii apreciate

 
 

Colaboram cu echipele Clientilor, analizam grupurile ţintă si alegem soluţii optime de marketing combinand tehnologii digitale si activitati offline. Urmarim eficienta comunicarii si a efortului de marketing. Vedeti mai jos cele mai apreciate beneficii.

Volum

Număr mare de comunităţi care pot fi accesate direct. Calitatea oamenilor de afaceri şi a specialiştilor cu care se poate comunica anual utilizând platformele Oameni şi Companii.

Vanzari

Suportul oferit de către Oameni şi Companii echipelor de marketing şi vânzări ale Clientilor pentru atingerea obiectivelor de comunicare şi de activare a relaţiilor comerciale.

Eficienta

Clientii care utilizează soluţiile noastre de marketing pot măsura mai uşor eficienta investiţiilor făcute pentru atingerea obiectivelor de vânzare şi de retenţie a clienţilor.

Loializare

Organizatiile care utilizează solutiile noastre îşi loializeaza mai repede şi mai eficient comunitatile proprii de clienti şi invata sa le întreţina mai eficient pe termen lung.

 

 

 

Marketing si Acces

 
 

Utilizam solutii proprii, inovatoare, de marketing si comunicare directa. Combinam tehnologii digitale si de B.I. cu expertiza unei echipe de 35 de specialisti pentru a proiecta si implementa programe complexe de marketing, acces si comunicare.

Online

Dezvoltam platforme digitale proprii pentru Clienti – design, continut, management – in cadrul unor programe de comunicare in diverse comunitati.

Offline

Clientii nostri Comunica si au acces eficient in diverse comunitati business sau profesionale utilizand platformele de evenimente din programele deja existente ale OSC.

Complexitate

Suntem lideri in proiectare si management de programe de marketing si comunicare interdisciplinare multi-grup, prin care adresam simultan mai multe grupuri tinta, domenii si regiuni.

Optimizare

Eficientizam costurile de marketing prin programe asociative, pe baza sincronizarii obiectivelor si a grupurilor tinta pentru + 500 organizatii, utilizand platforma Comunicom (R).

 

 

 

Tehnologii si Inovatie

 
 

Am dezvoltat o platforma digitala proprie, Comunicom®, bazata pe tehnologii digitale avansate, in cloud, care ne ajuta sa administram zeci de programe complexe de marketing simultan.

Business Intelligence

Proiectele si eficienta proiectelor noastre se bazeaza si pe o capacitate ridicata de a procesa si analiza informatiile existente despre comunitatile in care oferim servicii de marketing, comunicare si acces.

Project Management

Comunicom ne ajuta sa asiguram managementul simultan a zeci de programe de marketing aflate in derulare si sa raportam stadiile de implementare, in timp real, catre clienti.

Management Resurse

Comunicom permite optimizarea resurselor noastre si ale clientilor si alegerea oportunitatilor de comunicare eficiente care pot fi integrate in solutii de marketing personalizate.

GDPR

Utilizam tehnologie pentru a ne asigura ca sunt respectate drepturile celor cu care comunicam in diverse programe de marketing si acces, in comunitati business si profesionale.

 

 

 

19 ani experienta

 
 

Oameni si Companii este o organizatie care proiecteaza si deruleaza solutii de marketing si comunicare, cu o experienta rafinata in sute de campanii si proiecte implementate in cateva zeci domenii de activitate.

Echipa

35 de consultanţi cu expertiză în marketing și comunicare: dezvoltare şi utilizare platforme online şi offline, management proiecte, business intelligence în marketing, market engagement & acces.

Management

9 Manageri de Programe administrează individual sau în echipă +100 de evenimente anual şi 16 platforme digitale. Peste 150 de Clienți beneficiază anual de expertiza acestor manageri.

Experiență

Am lansat conceptul de comunicare directă în 2000. De atunci am servit +500 de companii şi organizaţii şi am asistat +3000 de specialişti în marketing/vânzări să-şi atingă obiectivele.

Acoperire

Operăm din 2 locaţii: Bucureşti şi Iaşi. Din aceste locaţii acoperim toate oraşele din ţară şi, indiferent unde se află, Clienții noștri au acces continuu la expertiza echipei Oameni și Companii.

 

 

 

100 evenimente

 
 

Combinam tehnologii digitale si solutii proprii de management de proiecte pentru a organiza anual peste 100 de evenimente in cadrul programelor de marketing pe care le implementam pentru Clientii nostri.

4,500 Manageri

+ 4,500 de manageri, antreprenori si specialisti din diverse domenii de activitate participa la evenimentele organizate anual de noi.

900 Executivi

Peste 900 de executivi din marketing, vanzari, relatii publice si guvernamentale folosesc anual serviciile si produsele noastre.

100 Infografice

Realizam anual peste 100 de infografice pentru a fi utilizate online in cadrul programelor de marketing derulate de Clientii nostri.

400 Articole

Producem anual peste 400 de articole pentru a fi utilizate in cadrul programelor de marketing, atat online cat si offline.

 

Tipuri de solutii

Solutiile oferite partenerilor nostri sunt personalizabile si adaptate in functie de nevoile identificate impreuna cu acestia.

N

Acces in comunitati profesionale si business

 

N

Promovarea unor idei

 

N

Cresterea notorietatii

N

Atragerea de clienti noi

N

Lansarea de produse noi

N

Consolidarea pozitiei de lider intr-o industrie

N

Promovarea unei inovatii

N

Comunicarea cu clientii existenti

N

Schimbarea unor opinii, a unei atitudini

N

Explicarea unor concepte

N

Repozitionarea unui produs

N

Educatie