Transformăm marketingul

Construim soluții de marketing și advocacy care se adresează unor grupuri țintă complexe, business sau profesionale. 

Folosim platforme proprii, dezvoltate pentru a coagula comunități, care ne ajută să interacționăm cu grupurile țintă.

În anul 2021, clienții noștri pot utiliza 70 de programe de marketing aflate în derulare, sau își pot alege să le construim soluții proprii pentru a accesa peste 100 de grupuri țintă diferite.

Generare de Lead-uri

Organizațiile interesate de aceste soluții doresc să acceseze mai ușor și mai eficient anumite categorii de prospecți pentru a-și crește vânzările, pentru atragerea de clienți noi și pentru loializarea acestora. Utilizând soluțiile noastre de generare de clienți, organizațiile au acces la un ecosistem inovator de platforme și interacțiuni digitale.

Soluții de Advocacy

Există organizații care doresc să participe la modernizarea politicilor publice din diverse domenii, încercând să asigure un echilibru etic între nevoile comunității și beneficiile economice. Pentru aceste organizații, soluțiile noastre de advocacy asigură comunicare cu 65 de comunități de lideri și factori de decizie din diferite arii de interes.

Comunități proprii

Unele organizații doresc să-și dezvolte comunități proprii pentru o mai bună relaționare cu clienții existenți, pentru atragerea de clienți noi sau pentru promovarea unor idei. Pentru aceste organizații construim comunități personalizate, utilizând un sistem inovator de platforme și interacțiuni digitale dezvoltat de noi.

Experiență

În 2020 am implementat 160 de soluții complexe de marketing.
Cu obiective de vânzări, PR sau advocacy, aceste soluții integrate au adresat peste 100 de comunități business, profesionale sau premium consumer, utilizând cele 25 de platforme digitale proprii.