Sondaj: 21% dintre respondenți participă la minim 1 eveniment business pe săptămână

Distribuie

Pentru că evenimentele online sau hibride au devenit foarte populare, numărul evenimentelor business este în creștere. EventsOnline.ro a derulat, un sondaj pentru a afla care este numărul mediu de evenimente business la care se participă, lunar. Iată răspunsurile:

31% dintre respondenți aleg cu grijă și răspundere un singur eveniment, hibrid, online sau offline la care este obligatoriu să participe

34% dintre respondenți aleg să participe la 2 evenimente, în fiecare lună

13% dintre respondenți își fac timp pentru 3 evenimente, lunar

21% dintre respondenți participă la 4 sau mai multe evenimente în fiecare lună, deci, în medie, unul pe săptămână

Sfatul EventsOnline.ro organizatori: având în vedere numărul în creștere accelerată al evenimentelor de business, alege cu grijă conceptul, locația și perioada pentru a te asigura de o bună participare.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.