Sondaj EventsOnline: 52% dintre respondenți vor să li se reamintească de evenimentul la care s-au înscris cu 2 – 3 zile înainte

Distribuie

O problemă la evenimentele de business este legată de persoanele care confirmă şi apoi, din diverse motive, nu mai participă. De aceea, organizatorii obişnuiesc să reconfirme cu cei invitați, pentru a le aminti sau pentru a le da posibilitatea să anunţe că nu mai vin.

EventsOnline a derulat un sondaj pentru a afla care este momentul optim în care organizatorii ar trebui să trimită un mesaj de reamintire către cei care au confirmat prezența la un eveniment. Iată ce au afirmat respondenții noștri, când au fost întrebați: Dacă aţi confirmat participarea la un eveniment, când preferați să primiţi un mesaj de reamintire de la organizatori ?

52% dintre respondenți preferă să primească un mesaj de reamintire a prezenței la eveniment cu 2 – 3 zile înainte.

Pentru 46% dintre respondenți, este suficient să li se reamintească de înscrierea la un eveniment cu 1 zi înainte.

Iar 2% își gestionează foarte bine participarea dacă primesc acest mesaj chiar în ziua evenimentului.

Sfatul EvsntsOnline pentru organizatori: reamintește invitaților că au confirmat prezența la eveniment, ca să te asiguri că ai o rată de prezență cât mai bună.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Activități similare