Sondaj EventsOnline: 56% dintre participanții la evenimente și-ar dori să primească programul prin cod QR

Distribuie

Unul din materialele obligatorii într-un eveniment este agenda/programul evenimentului, materialul care sumarizează sesiunile de discuții, invitații și desfășurarea pe intervale orare. De cele mai multe ori, agenda evenimentului este inclusă într-o mapă de eveniment, însă trendul actual este de a renunța la mape și sacoșe de eveniment, pentru a da libertate de mișcare participanților și a elimina risipa de hârtie. Am întrebat așadar, cum ar prefera cei care participă la evenimente să primească agenda evenimentului? Iată ce răspunsuri am primit:

  • 19% merg pe varianta tradițională, să primească agenda într-o mapă
  • 56% preferă să o acceseze printr-un cod QR (poate fi afișat oriunde și în multiple locuri în sală, foyere, spații de networking, la intrare etc)
  • 25% vor să se asigure că nu pierd informația și deci să aibă ambele variante la îndemână

Sfatul nostru pentru organizatori: Într-o lume digitalizată, folosește mijloacele moderne de comunicare și creează o pagină de eveniment cu toate informațiile necesare. Promovează pagina prin mijloace vizuale, astfel încât invitații să poată accesa ușor toată informația de care au nevoie. În plus, îți poți aduce contribuția la o planetă mai “verde”.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Activități similare