Sondaj EventsOnline.ro: 56% dintre respondenți nu distribuie cărți de vizită în timpul evenimentelor fizice

Distribuie

În ultima vreme, observând modul de derulare al evenimentelor, am constatat că, deși la evenimentele fizice încă se schimbă destul de multe cărți de vizită, unii au renunțat la ele și preferă diverse soluții de conectare digitală. Am întrebat, așadar, participanții la evenimentele fizice, câte cărți de vizită dau la un eveniment. Iată ce răspunsuri am primit:

19% dintre respondenți distribuie, în medie, 1 – 3 cărți de vizită la un eveniment fizic.

10% dintre respondenți distribuie câte 4 – 6 cărți de vizită la un eveniment.

15% distribuie mai mult de 6 cărți de vizită per eveniment.

Marea majoritate a respondenților, 56%, nu mai dau cărți de vizită la evenimentele fizice.

În noua normalitate digitală, o listă de participanți și diversele aplicații de conectare sunt mai valoroase și mai ușor de gestionat decât cărțile de vizită.

***

EventsOnline.roeste platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Activități similare