Ora Pacientului RoDiabet: Stil de viață sănătos

Distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Cea de-a opta ediție a Orei Pacientului RoDiabet a avut loc pe 28 ianuarie și a reușit să aducă în fața persoanelor cu diabet specialiști diabetologi și nutriționiști de renume, care au răspuns întrebărilor și au discutat despre tipurile de alimentație pe care le putem adopta pentru un stil de viață sănătos, despre acțiunile simple pe care le putem lua pentru a ne controla diabetul și a ne îmbunătăți stilul de viață, dar și  despre provocările pe care sarcina le aduce odată cu instalarea diabetului gestațional.

Întâlnirea este parte a programului de webinarii educaționale ”Ora Pacientului” pe care platforma RoDiabet le organizează începând din luna mai 2020, cu susținerea partenerilor Novo NordiskAlliance Healthcare RomâniaBoehringer IngelheimRegina Maria,  Liamed și Alphega Farmacie. În 28 ianuarie 2021 a avut loc întâlnirea cu numărul opt.

Seria de webinarii Ora Pacientului RoDiabet va continua în februarie cu o nouă întâlnire dedicată Bolilor Renale și Diabetului zaharat de tip 2.

Activități similare

Diabet
Comunitatea OSC – RoDiabet: modificările importante ale Programului național de diabet

Aceasta a fost tema discutată în cadrul întâlnirii RoDiabet Ora Pacientului din 27 aprilie 2022. Au prezentat schimbările din program cei doi invitați speciali ai ediției: Conf. Dr. Anca Pantea Stoian și Conf. Dr. Sorin Ioacără, membri ai echipei care a gestionat actualizările din program, cu susținerea moderatorului Cristina Petruț, vicepreședinte FADR.