Suntem parteneri de promovare la prima ediție a Summit-ului Regional ARRP

Distribuie

Prima ediție a summit-ului regional al Asociației Române de Relații Publice va avea loc pe 23 noiembrie 2023, cu tema „Freedom of Expression vs. Antidemocratic Discourse„. Evenimentul, desfășurat în exclusivitate online și în limba engleză, va începe la ora 15:00. Summit-ul este structurat în jurul a două paneluri:

  1. Fake News: Tool of Propaganda and Hate Speech
  2. Ethics in PR – a Shield Against Disinformation

Prin acest summit, ARRP își propune să inițieze o platformă de comunicare, un think-tank în care asociațiile naționale de PR și comunicare din regiune pot formula noi direcții de acțiune în domeniul PR-ului în viitorul apropiat. Aceste direcții, spre exemplu, pot chiar implica revizuirea curriculelor universitare pentru viitorii profesioniști și actualizarea standardelor etice ale profesiei pentru a ține pasul cu modul extrem de rapid în care se dezvoltă domeniul nostru de activitate. 

Invitații ediției:
🎙 Cătălin Hosu, Președinte ARRP
🎙Paul Holmes, Founder PRovoke Media
🎙Grzegorz Szczepanski, Președinte ICCO
🎙Sergii Bidenko, Președinte UPRA Ukraine
🎙Alina Bargaoanu, expert member of the High-Level Group on Fake News and Online disinformation of European Commission
🎙Cristian Pîrvulescu, Decan Facultatea de Științe Politice SNSPA

Discuțiile vor fi ghidate de către Catalin Striblea.

Prin acest summit, ARRP își propune să inițieze o platformă de comunicare, un think-tank în care asociațiile naționale de PR și comunicare din regiune pot formula noi direcții de acțiune în domeniul PR-ului în viitorul apropiat. 

Pentru mai multe detalii despre program, dar și pentru a confirma participarea, vă rugăm să accesați pagina evenimentului aici

Activități similare