Comunitatea OSC – EuroUrbanism: Sustenabilitatea construirii tradiționale

Distribuie

Miercuri, 29 septembrie, orele 17.00 – 18.00, pe platforma ZOOM, moderatorul întâlnirii, Arh. Șerban Țigănaș, Preşedinte – Dico şi Țigănaş birou de proiectare, Decan – Facultatea de Arhitectură și Urbanism Cluj-Napoca, i-a avut ca invitați speciali pe:

Hegedüs Csilla – Secretar de Stat – Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene;

Arh. Laura Zaharia– Arhitect – ARCOLAR, Membră a Ordinului Arhitecților din România, Filiala Nord-Vest;

Arh. Claudiu Salanță – Arhitect Șef – Consiliul Județean Cluj;

Arh. Irina Ivan-Turean – Technical Consultant – Wienerberger România.

Dezbaterea video „Sustenabilitatea construirii tradiționale” este un eveniment de comunicare profesională și informare al Platformei EuroUrbanism.ro, organizat de Oameni și Companii, cu sprijinul Wienerberger și Velux, în calitate de Parteneri.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici

Activități similare

Arhitecți
Comunitatea OSC – EuroUrbanism: Sustenabilitate – lupta împotriva schimbărilor climatice

Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională digitală, miercuri, 28 septembrie, orele 17.00 – 18.30, pe platforma ZOOM.

În cadrul acestei ediții se va discuta despre cum o abordare sustenabilă în arhitectură și construcții poate ajuta în conservarea resurselor, protejarea mediului și lupta cu schimbările climatice.