Top 2022 pe EventsOnline: cele mai importante date analitice despre evenimente

Distribuie

+7.200 de evenimente s-au desfășurat anul trecut și au fost promovate în platforma EventsOnline. Am analizat evenimentele publicate și îți prezentăm câteva statistici interesante:

Top domenii pe EventsOnline

Majoritatea evenimentelor organizate au fost evenimente din diverse domenii de business (37% dintre evenimentele publicate). Iată cele mai des întâlnite domenii și audiențe pentru care s-au organizat evenimente anul trecut:

Top speakeri pe EventsOnline

Peste 6.100 de speakeri din toate domeniile de activitate au fost prezentați, pe EventsOnline, în 2022. Dintre aceștia, o parte s-au remarcat prin prezența la multiple manifestări și activități profesionale sau de afaceri, astfel că în topul celor mai des întâlniți speakeri pe EventsOnline se regăsesc nume ca: Daciana Toma, Șerban Țigănaș, Vasile Cepoi, Gabriela Radulian, Anca Pantea Stoian, Anca Hâncu, Carolina Negrei, Daniel Andrei, Cosmin Daraban.

Top locații pe EventsOnline

Doar 33% dintre evenimentele anului trecut s-au desfășurat online – aproape 2500 de evenimente. Restul evenimentelor postate în platformă au fost desfășurate în diverse locații fizice din țară și străinătate. În România, cele mai multe evenimente fizice s-au desfășurat în București, Cluj-Napoca și Iași. Iată și un top al locațiilor fizice din București unde s-au organizat evenimentele business și profesionale publicate pe EventsOnline:

Top organizatori pe EventsOnline

Peste 3.000 de organizatori sunt prezenți în platforma EventsOnline. Iată și cei mai activi organizatori români ai anului trecut, dintre cei prezenți în platformă.

Top teme pe EventsOnline

Care au fost cele mai fierbinți subiecte de discuție din 2022? Tehnologia a dominat discuțiile anului, dar și preocupările pentru creșterea afacerilor (prin networking sau branding, de exemplu), și-au făcut loc pe agenda întâlnirilor profesionale ale anului trecut.

Top teme EventsOnline – business

Top teme EventsOnline – sănătate

***

EventsOnline este platforma de events-intelligence pentru evenimente business și profesionale. Vrei să afli mai multe despre evenimentele, speakerii și temele de discuție din domeniul tău de interes? Contactează-ne și spune-ne cum îți putem fi de folos. Vrei să primești periodic, în Inbox, evenimentele din domeniul tău de interes? Abonează-te aici.

Activități similare