Ultimele două zile de înscriere gratuită la întâlnirea ”Smart Cities. Smart Communities” din Constanța

0

smart_marketing1Programul “Smart Cities. Smart Communities” 2016 continuă la Constanța, cu cea de-a treia întâlnire din program. Aceasta va avea loc vineri 8 aprilie. Reprezentanți din mediul universitar, sănătate, utilități și servicii publice, alături de reprezentanți ai administrației locale sunt așteptați la întâlnirea dedicată identificării de soluții prin care pot lucra împreună pentru a transforma orașul Constanța într-un “Smart City” și cum pot modela comunitatea locală pentru a deveni cu adevărat “Smart”.

Programul “Smart Cities. Smart Communities” a început în luna martie, cu două întâlniri organizate la Brașov și Iași continuă cu două noi întâlniri în luna aprilie, la Constanța – 8 aprilie și Timișoara – 15 aprilie. Sunt așteptați toți cei implicați în schimbarea și transformarea orașului, dar și cei care conduc instituții și companii puternice, capabile să exercite o influență reală asupra comunității.

Agenda întâlnirii din orașul Constanța este următoarea:

 

agenda_CT

Aici vă puteți înscrie la “Smart Cities. Smart Communities” CONSTANȚA

Aici au demarat înscrierile pentru “Smart Cities. Smart Communities” TIMIȘOARA

 

Participarea este gratuită pentru reprezentanții instituțiilor publice, pe baza formularului completat și transmis organizatorilor pe e-mail sau fax, la 0232/ 240628 sau mari.semcu@oamenisicompanii.ro.

Pentru orice alte detalii sau informații luați legătura cu: Mari Semcu – Manager Proiect, 0728116697, mari.semcu@oamenisicompanii.ro.