Valori fundamentale în relaționarea dintre profesioniștii din sănătate și pacienți, tema primului webinar din cadrul Programului „CRED în Medicină”

Distribuie

Marți, 28 noiembrie, începând cu ora 16.00, pe ZOOM, se va desfășura primul webinar „CRED în Medicină”: valori fundamentale în relaționarea dintre profesioniștii din sănătate și pacienți. Webinarul face parte din Programul „CRED în Medicină” (Comunicare, Respect, Etică, Demnitate), care are la bază dorința de îmbunătățire a interacțiunii dintre personalul medical și pacienți, cu scopul de a restabili încrederea în medicina românească.

Subiecte care vor fi atinse în timpul discuțiilor:

  • Programul CRED în medicină – de ce a apărut, care sunt obiectivele?
  • Impactul pozitiv al valorilor CRED asupra calității îngrijirii medicale și satisfacției pacientului;
  • Tehnici eficiente de comunicare și relaționare în context medical.

Moderatorul aceste ediții, Dorin Chioțea – Jurnalist, îi va avea alături pe:

  • Ada PALEA, Director General, NORD – Grupul Medical Provita;
  • Gabriel CRUMPEI, Medic Primar Psihiatru, Profesor asociat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași.

Pentru a confirma GRATUIT participarea, vă rugăm să completați formularul de înregistrare, disponibil aici: https://lp.eventsmax.ro/cred-in-medicina-valori-fundamentale-in-relationarea-dintre-profesionistii-din-sanatate-si-pacienti/#inregistrare

Detalii despre eveniment puteți accesa în invitația electronică, diponibilă aici: https://lp.eventsmax.ro/cred-in-medicina-valori-fundamentale-in-relationarea-dintre-profesionistii-din-sanatate-si-pacienti/

Webinarul este organizat în cadrul platformei EventsMax.ro, cu suportul Nord-Grupul Medical Provita.

Programul “CRED în Medicină” susține și promovează standarde înalte de Comunicare, Respect, Etică și Demnitate în practica medicală.

Pentru mai multe informații despre Program, vizitați www.credinmedicina.ro .

Activități similare