Valori fundamentale în relaționarea dintre profesioniștii din sănătate și pacienți, tema primului webinar din cadrul Programului „CRED în Medicină”

Distribuie

Marți, 28 noiembrie, începând cu ora 16.00, pe ZOOM, se va desfășura primul webinar „CRED în Medicină”: valori fundamentale în relaționarea dintre profesioniștii din sănătate și pacienți. Webinarul face parte din Programul „CRED în Medicină” (Comunicare, Respect, Etică, Demnitate), care are la bază dorința de îmbunătățire a interacțiunii dintre personalul medical și pacienți, cu scopul de a restabili încrederea în medicina românească.

Subiecte care vor fi atinse în timpul discuțiilor:

  • Programul CRED în medicină – de ce a apărut, care sunt obiectivele?
  • Impactul pozitiv al valorilor CRED asupra calității îngrijirii medicale și satisfacției pacientului;
  • Tehnici eficiente de comunicare și relaționare în context medical.

Moderatorul aceste ediții, Dorin Chioțea – Jurnalist, îi va avea alături pe:

  • Ada PALEA, Director General, NORD – Grupul Medical Provita;
  • Gabriel CRUMPEI, Medic Primar Psihiatru, Profesor asociat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași.

Pentru a confirma GRATUIT participarea, vă rugăm să completați formularul de înregistrare, disponibil aici: https://lp.eventsmax.ro/cred-in-medicina-valori-fundamentale-in-relationarea-dintre-profesionistii-din-sanatate-si-pacienti/#inregistrare

Detalii despre eveniment puteți accesa în invitația electronică, diponibilă aici: https://lp.eventsmax.ro/cred-in-medicina-valori-fundamentale-in-relationarea-dintre-profesionistii-din-sanatate-si-pacienti/

Webinarul este organizat în cadrul platformei EventsMax.ro, cu suportul Nord-Grupul Medical Provita.

Programul “CRED în Medicină” susține și promovează standarde înalte de Comunicare, Respect, Etică și Demnitate în practica medicală.

Pentru mai multe informații despre Program, vizitați www.credinmedicina.ro .

Activități similare

Lideri Sănătate
Nicoleta Pauliuc: Siguranța pacientului este un cumul de evenimente și legi

Nicoleta Pauliuc, Senator, Comisia de sănătate, supraviețuitoare de cancer și pacient tratat în spitalele din România, a împărtășit în cadrul Galei de lansare a Programului CRED în Medicină încrederea în sistemul medical românesc: Cred în medicină și cred în miracolul medicinei românești.

Lideri Sănătate
Dr. Daciana Toma: Siguranța pacientului este firul roșu al îngrijirii medicale

Conform Dr. Daciana Toma, vicepreședinte Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF), siguranța pacientului trebuie să fie axul central al tuturor gândurilor și acțiunilor din cadrul relației medic-pacient și familia acestuia: siguranța pacientului este firul roșu care trebuie să ne conducă în tot ceea ce gândim și în tot ceea ce facem în relația cu pacientul nostru și cu familia lui.

Lideri Sănătate
Conf. Dr. Diana Loreta Păun: Siguranța pacientului impune, în egală măsură, stabilirea unei relații solide între medic și pacient

În domeniul medical, relația dintre medic și pacient joacă un rol crucial în garantarea siguranței și calității serviciilor oferite. Cele patru valori fundamentale ale Programului CRED în Medicină – Comunicare, Respect, Etică și Demnitate – sunt repere esențiale, care contribuie la edificarea unei relații bazate pe încredere și empatie, transmite Conf. Univ. Dr. Diana Loreta Păun.