Webinar dedicat persoanelor cu diabet tip1: Poți controla diabetul: Folosește tehnologia!

Distribuie

Tehnologia a parcurs un drum lung în managementul diabetului. De la sistemele de monitorizare continuă a glicemiei până la pompe de insulină de ultimă generație, dispozitivele sunt tot mai ușor de utilizat și mai puțin invazive. Te așteptăm joi, 14 decembrie 2023, de la ora 17.00 la Ora Pacientului Rodiabet, pentru a discuta cu dr. Mihaela Dalea, despre beneficiile utilizării CGM (sistemul de monitorizare continuă a glicemiei), dispozitivele compatibile cu acest sistem și cum facem corect calibrarea senzorului. Înscrierile sunt deschise aici: Poți controla diabetul: Folosește tehnologia! – 14 decembrie – Rodiabet.

Dacă sunteți părinte al unui copil cu diabet zaharat tip 1 sau persoană cu diabet și utilizați deja tehnologia în controlul diabetului zaharat sau ați dori să aflați care sunt avantajele folosirii acestor sisteme, Ora Pacientului Rodiabet din 14 decembrie este webinarul de la care nu trebuie să lipsiți. Cei doi invitați speciali ai întâlnirii, dr. Mihaela Dalea, medic specialist diabet și Rufio Horvath, Senior Training and Education Specialist Medtronic sunt pregătiți să explice în detaliu care sunt componentele sistemului, ce dispozitive sunt compatibile, cum facem calibrările și să vă lămurească orice alte nelămuriri.

Webinarul este organizat pe platforma Zoom, joi 14 decembrie 2023, începând cu ora 17.00, iar pentru a primi linkul de conectare este suficient să completați formularul de participare disponibil aici: Poți controla diabetul: Folosește tehnologia! – 14 decembrie – Rodiabet.

Activități similare