GlobalHRManager

Informare profesională în domeniul managementului resurselor umane.

Obiective

Platformă de informare profesională și acces la studii de caz și bune practici în domeniul managementului resurselor umane, în diverse domenii și organizații. Platforma se adresează unei comunități de manageri de resurse umane din România.

Grup țintă

+5.000 specialiști de resurse umane

Cum funcționează
Un board de 6 specialiști cu experiență vastă în domeniul resurselor umane propune teme de dezbatere și activități în cadrul comunității.
Membrii comunității se întâlnesc în 6 webinare în fiecare an, cu acoperire națională. Fiecare webinar are asociată o campanie de PR care include articole pre-eveniment (aici) și un articol cu concluziile, redactat post-eveniment (aici).
Un newsletter special cu invitația la fiecare eveniment este transmis abonaților la site-urile/domeniile pe care sunt publicate informațiile (aici și aici).
Dupa eveniment, un sumar executiv cu principalele idei din cadrul dezbaterilor este transmis persoanelor care se înscriu la eveniment și solicită să îl primească. Exemplu sumar executiv, aici.
Platforma dedicată: www.GlobalHRManager.ro. Newsletter săptămânal transmis abonaților.
Istoric
17 webinare organizate de la începutul programului (2021), pe diverse teme de interes pentru reprezentanții grupului de audiență
+1.100 participanți
60 articole asociate întâlnirilor au fost redactate și publicate
Instrumente și Beneficii
Asocierea cu obiectivele programului.
Promovarea de servicii, produse sau idei în cadrul programului.
Creșterea calității interacțiunilor pentru marketing și vânzări, în rândul celor pe care îi adresează programul și în rândul comunității pe care se bazează programul.
Instrumente disponibile: participare la activitățile programului, branding, prezentări online, distribuție de conținut digital, evenimente personalizate.

Interesat de un program similar?

Trimite-ne un e-mail și îți oferim toate detaliile despre cum te poți promova în cadrul programului.
Domeniu:
Business, HR
Share