Comunitatea OSC-Administrație reia seria de conferințe dedicate Managementul Modern în Administrația Publică

Distribuie

Inovație și tehnologie în administrația publică este tema celei de-a XVI-a ediții a Conferinței Naționale de Management Modern dedicată specialiștilor IT din instituțiile de administrație publică centrală. Întâlnirea va avea loc în format fizic, miercuri, 25 octombrie, începând cu ora 9.30, la Hotel Pullman, în sala New York. Și de această dată, evenimentul se bucură de sprijinul HP Inc.

Subiectele abordate în cadrul conferinței vor face referire la cele mai noi tehnologii și dispozitive destinate administrației publice centrale, precum și modul în care acestea facilitează utilizarea aplicațiilor de inteligență artificială. De asemenea, participanții vor fi informați cu privire la metodele prin care pot efectua achizițiile necesare pentru a moderniza infrastructura și pentru gestionarea eficientă a consumabilelor.

Participarea la eveniment este gratuită pentru reprezentanții administrației centrale: specialiști IT din ministere, agenții guvernamentale și autorități aflate în subordinea Guvernului. Detalii despre agenda conferinței și alocutori sunt disponibile în invitația electronică. Confirmarea participării se realizează prin completarea formularului de înregistrare.

Comunitatea OSC-Administrație este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing și advocacy utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici. Dacă doriți să fiti în permanență conectați la activitățile pe care le derulăm, vă invităm să vă abonați gratuit la newsletter-ul zilnic al comunității.

Activități similare